Onze complete accountancy

dienstverlening

The Accounting Company is uw partner voor professionele accountancy werkzaamheden. Wij zijn actief op een breed vlak in de markt: voor BV Concerns, Kleine BV’s en Eenmanszaken & ZZP’ers. Wij beperken ons niet alleen tot het samenstellen van cijfers, maar nemen ook de tijd om deze samen met u te bespreken en te analyseren in voor u begrijpelijke taal.

The Accounting Company is lid van de NBA. De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) is de beroepsorganisatie van de accountants. Het beroep van Accountant is een wettelijk beschermd beroep. De wettelijke status die ten grondslag ligt aan het beroep van accountant, garandeert niet alleen bepaalde opleiding, maar staat ook garant voor gekwalificeerde beroepsuitoefening. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke, professionele benadering. Wij streven veelvuldig contact met de klant na, ook op de momenten dat u het niet direct verwacht en houden u op de hoogte van relevante en recente ontwikkelingen die u aangaan.